St. Gertrudisviering 2018

Met de St. Gertrudisviering van 17 maart 2018 is officieel het Schuttersjaar voor Schutterij St. Gertrudis gestart. Voorafgaand was de ledenvergadering.
De drumband van de Schutterij bestaat dit jaar 65 jaar en daarover zult u dit jaar uiteraard veel meer te horen krijgen. De drumband is dit jaar voor het eerst voorzien van nieuwe instrumenten: De Mellophone”  een blaasinstrument dat een aanvulling is op trompet- en baritonsectie. (Voor de geïnteresseerden: De drumband zoekt nog versterking op diverse instrumenten !! Dus kom gerust eens vrijblijvend kijken tijdens een van onze repetities op vrijdag in het Schutterslokaal aan de Limietweg.)

Dit jaar kon Bert Kreukels helaas niet aanwezig zijn om te filmen maar gelukkig hebben we dankzij Rely en Kitty toch nog foto’s en filmpjes krijgen.

(Zo zie je maar weer: Een grote camera is niet noodzakelijk ook foto’s van een smartphone zijn perfect te gebruiken voor een verslag op internet. Dus komend seizoen kun je foto’s van bijv. schietevenementen gewoon insturen aan info@amstenrade.net voor plaatsing op de website)