Over deze website

weetjeWat je moet weten over deze website ?

Onderstaand enkele zaken welke voor de bezoekers en leden belangrijk zijn.

– Op de eerste plaats zal het opvallen dat de foto’s en films niet meteen te zien zijn. Dit is bewust gedaan om de website ook sneller te laten laden op een tablet of telefoon. Door te klikken op “lees verder»” wordt het artikel geopend en zul je de aanwezige foto’s en/of film zien in het artikel.

– Na het klikken op een foto wordt deze vergroot weergegeven. Bladeren kun je dan door de pijlen onderaan de foto te klikken. Wil je terug naar de website klik je gewoon ergens op de foto.

– De filmpjes zijn normaal gesproken altijd geupload naar Youtube. De werking is dan ook hetzelfde. Je kunt de kwaliteit en de grootte van het beeld instellen door onderaan in het scherm van de film te klikken op de diverse icoontjes.

– Leden welke nog niet geregistreerd zijn op de vernieuwde website dienen dit te doen. Door je te registreren kom je op informatiepagina’s welke alleen voor leden zijn. Daarnaast kunt je als lid ook bepaalde rechten krijgen om zo mee te werken aan de website.

– Voor de leden van de Drumband is er een presentielijst voor o.a. bondsfeesten, ZLF en OLS, repetities en deelnames aan andere gelegenheden. Zo kan bijvoorbeeld ook bij vakanties bekeken worden of repetities ingepland moeten worden.

– Reacties op berichten moeten de eerste 2 keer door de webmaster vrijgegeven worden. Dus na 2 reacties worden je berichten automatisch vrijgegeven.

– Mocht je nog vragen en of opmerkingen over deze website hebben dan kun je dat via het contactformulier kenbaar maken bij de webmaster.

Print Friendly, PDF & Email

  2 comments for “Over deze website

 1. l.v.venrooij
  december 26, 2014 at 08:40

  Als ik naar de LINKS ga kan ik deze niet openen. Wat doe ik verkeerd?

  • Rob Spierings
   december 26, 2014 at 10:05

   Beste Leo,

   Je hebt niets fout gedaan, er was een programma dat voor de weergave zorgt niet meer ingeschakeld. Het werkt nu. Bedankt voor de terugkoppeling !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.